За нас

Строителна фирма „МИРДОМ“ ЕООД

„МИРДОМ“ ЕООД е компания, създадена като естествен резултат от натрупан дългогодишен опит в строителството. Тя е призвана да бъде образец на добрите практики в сферата – от дребния детайл на реалното изпълнение на строително-монтажната работа до търговските отношения и управлението. Ще перифразираме гениалната мисъл на Томас Едисон „Аз не съм се провалял. Просто открих 10 000 начина, по които нещо не може да стане.“ така: Ако не сме открили кой е най-добрия начин нещо да стане, то поне знаем как не бива да се получава.

Строителна компания “Мирдом” ЕООД предлага както цялостна услуга за изграждане на жилищни и офисни сгради, така и на отделни сградни инсталации – водопроводна, канализационна, електрическа, противопожарна, вентилационна. И тъй като е най-важно да не губим връзка с непрестанно променящите се тенденции в естетическите нагласи на крайния потребител, ние извършваме и ремонти на индивидуални жилища.

Екипът на строителна компания “Мирдом” ЕООД се изгражда и попълва след внимателен подбор. Водещи са качества, като дисциплина, честност, почтеност и разбира се – съзнателно отношение към работата. Уменията се изграждат и на тази основа ние можем да градим – ако  професионалният опит на нашите служители не е достатъчен, за да отговори на Вашите очаквания, то ние можем да ги обучим.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!